

To: Members of PIAC

Date/Time: Tuesday, January 15, 2019, 7:00 pm – 9:30 pm

(6:30 dinner, Cafeteria);

Location: Boardroom, 5050 Yonge Street, Main Floor

Committee Co-Chairs: Zena Shereck

Trustee Representative: Trustee Rachel Chernos Lin

Director of Education: (DOE Designate) Executive Superintendent Roula Anastasakos

AGENDA

AGENDA							
#	Item	Lead	Recommendation /Action	Duration			
1.	Welcome & Introductions Land Acknowledgment: "We acknowledge we are hosted on the lands of the Mississaugas of the Anishinaabe, the Haudenosaunee Confederacy and the Wendat. We also recognise the enduring presence of all First Nations, Métis and Inuit peoples." Identification of Interim Acting Co-Chair Declarations of Membership (please see sign-in and declaration sheet at the front of the boardroom) Code of Conduct	Co-Chairs		5 min.(7.05 pm)			
2.	Declaration of Actual, Perceived, or Potential Conflict of interest	Co-Chairs		2 min. (7.07 pm)			
3.	Approval of Quorum	Co-Chairs		1 min. <i>(7.08 pm)</i>			
4.	Approval of Agenda	Co-Chairs	Yes	2 min. (7.10 pm)			
5.	Approval of Minutes December18, 2018	Co-Chairs	Yes	5 min. (7.15 pm)			
5	Co-Chairs Update	Co-Chairs		5 min.(7:20 pm)			
6	Parent Census	Maria Yau TDSB Research and Development		40 min <i>(8:00 pm)</i>			
7	Working Group Reports			30 min. (8:30 pm)			
	Membership		Yes				
	Budget		Yes				
	School Council Appreciation WG		Yes				
8	Trustee Report	Trustee Chernos Lin		10 min.(<i>8:40pm</i>)			
9	Director of Education Report	(DOE Designate) Executive Superintendent Roula Anastasakos		20 min. <i>(9:00pm)</i>			
10	PCEO Update	Michelle Munroe		10 min.(9:10 pm)			
11	Ward Updates			10 Min <i>(9:20 pm)</i>			

#	Item	Lead	Recommendation /Action	Duration
12	New Business	Co-Chairs	No	5 min. (9:25 pm)
13	Adjournment	Co-Chairs	Yes	

NEXT MEETING: Tuesday, February 19, 2019

<u>Wi-Fi</u>

SSID: TDSB-Event

Passcode: 2019_event_tdsb

FROM: Co-Chairs, TDSB Parent Involvement Advisory Committee (PIAC) – Email: info@torontopiac.com